Tuotteet ja palvelut

All day brunssi

Brunssi on saanut uuden asunsa, kun se tarjoillaan annoksina upealta lautaselta. Teemat vaihtuvat brunssiannoksissa vuoden aikojen, tapahtumien ja inspiraation mukaan. Lisäksi juuri ”brunssiaikaan” ei tarvitse olla paikalla sillä brunssia tarjoillaan kello 11 aina aukioloajan loppuun asti. Tule tekemään tuttavuutta brunsseihimme.

Kakkutaivas

Kakkutaivaan loistavat tähtöset johdattelevat herkuttelemaan luvan kanssa. Nauti laajasta kakku- ja leivonnaistarjonnasta paikan päällä, osta mukaan, tee ennakkovaraus juhlia varten tai herkuttele ihan vain arjen nautinnoksi.

Klassikkovoileivät ja muut suolaiset

Klassikkovoileivät ovat tehneet näyttävän paluun. Isot voileipämme sopivat niin aamupalaksi, lounaaksi tai illan pikkunälkään. Klassikkovoileipien seurana meillä on vaihtoehtona suolaisen nälkään myös keittoja, täytettyjä ohukaisia, perinteisiä mummolan piirakoita ja lepuskoita.

Juomat

Kahvilastamme löytyy erikoiskahveja ja teetä, moneen makuun. Kahvilassamme on myös A-oikeudet.

Tilaisuudet ja ennakkovaraukset

Meiltä voit tilata kakut ja leivonnaiset juhliisi. Tee varaus kolme arkipäivää ennen tarvetta.

Kahvilan voit varata illaksi omaan käyttöön. Tilassa onnistunee mm. synttärit, ristiäiset, häät tai mainion kaveriporukan illan istujaiset. Parhaiten tilamme soveltuvat alle 50 henkilön ryhmille.

Vieraita tulossa? Ja haluat päästä helpolla. Brunssi kakkukahvien kera sopii loistavasti tähän. Sinun vieraasi ovat myös meidän vieraitamme – tervetuloa siis meille! Ei siivousta eikä ylimääräistä hössötystä, valmiiksi leivotut ja valmistetut herkut monipuolisten juomien kera.

Ota yhteyttä ja varaa tarjottavat, koko tila tai pöytä seurueellesi, puh. 040 7765417 tai info(at)mybakerycafe.fi